Adam Schjølberg

Konferansier // Underholdning // Film // Kommersielle Samarbeid

Adam har blitt et velkjent navn på den norske stand-up scenen der han er kjent for å være en mitraljøse av gode poenger og latterkuler. 

Adam er kjent for sin eksplosive energi, høye tempo og kjærlig varme i sine tekster. Det siste året har han spilt for fulle hus på Latter i Oslo og reist Norge rundt med stand up showet "Mellom Barken Og Feen". Et show der Adam tar for seg maskulinitet som tema, med en god dose selvironi og et godt grep rundt samfunnskritikken. Anne Kat-Hærland har hatt regi på stykket og spisset det til helt uten filter. 

Adam har i over ti år vært å se på den norske tv skjermen i forskjellige konsepter som: “Homsepatruljen”, “71 grader nord kjendis”, “Camp Senkveld”, “På Tur Med Dag Otto” og ikke minst NRKs “Sofa” der han sammen med sin humormakker, Tore Petterson diskuterte seg gjennom TV-uka og fikk plass i de norske hjerter. Adam og Tore har i mange år spilt humorforestillinger sammen - så vel som hver for seg, og har opp gjennom årene vært å finne på både NRK P1 og NRK P13. I tillegg har Adam og Tore en ukentlig podkast, “Kommentarfelt” - hvor de kommenterer aktuelle hendelser i fra uka.

Som konferansier stiller Adam med mange års erfaring, og med sin litt uformelle og varme utstråling vil han kunne løfte et hvert arrangement med humor og energi. Han kan lede dere gjennom en hel festaften eller som rent humor og stand-up innslag. Adam har også god erfaring med å lage videoinnslag i forkant av selve arrangementet der Adam kan snakke med ansatte eller ledere i en uformell og humoristisk setting.  

Mer om Adam: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Marlene Franzen. Telefon 986 79 627.