Thomas Numme

Konferansier // Foredrag // Film // Kommersielle Samarbeid

En stabil "veteran" som har fått oss alle til å kose oss i femten år på TV-skjermen. Et folkekjært fjes med et bredt smil.


Thomas “Nummis” Numme. Bare man sier navnet hans, kommer man i godt humør. Og tro oss, han er like sjarmerende i virkeligheten som på skjermen (dette ba han oss om å skrive, men det stemmer faktisk!). Han har sammen med sin makker Harald vært hele Norges fredagskonge i “Senkveld med Thomas og Harald” i femten år før de takket for seg etter 15 år på skjermen.

Selv om han ikke ser en dag eldre ut enn 35 (også dette ba han oss om å skrive, vi vet ikke hvor enige vi er akkurat her), så har han over 20 års fartstid i bransjen. Dette gjør at han kan tilby det aller meste til deres arrangement. Konferansier, quiz, sangnummer, foredrag og ikke minst filmer.

Men hva slags filmer? Jo nå skal du høre. Sammen med Harald kan han kjøre i gang med velkjente settinger fra Senkveld som “Senkveld-surprise” eller ta med dine ansatte på Camp Senkveld der de må kjempe mot hverandre som en del av enten Team Thomas eller Team Harald. Og ja da, det blir beinhardt, men gjett om det blir gøy.

Som en bonus kan man til og med få med hans far, legenden Yngvar Numme, på et magisk “After dinner show”. Med andre ord: her har vi å gjøre med en total entertainer.

 Mer om Thomas: IMDB / Facebook / Instagram


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.