Thomas Numme

Konferansier // Foredrag // Film

En stabil "veteran" som har fått oss alle til å kose oss og le i sofaen på fredagskvelden. Et folkekjært fjes med et bredt smil.


Thomas “Nummis” Numme. Bare man sier navnet hans, kommer man i godt humør. Og tro oss, han er like sjarmerende i virkeligheten som på skjermen (dette ba han oss om å skrive, men det stemmer faktisk!). Han har sammen med sin makker Harald vært hele Norges fredagskonge i “Senkveld med Thomas og Harald”, og er en av de best likte TV-profilene i vårt langstrakte land.

Selv om han ikke ser en dag eldre ut enn 35 (også dette ba han oss om å skrive, vi vet ikke hvor enige vi er akkurat her), så har han over 20 års fartstid i bransjen. Dette gjør at han kan tilby det aller meste til deres arrangement. Konferansier, quiz, sangnummer, foredrag og ikke minst filmer.

Men hva slags filmer? Jo nå skal du høre. Sammen med Harald kan han kjøre i gang med velkjente settinger fra Senkveld som “Senkveld-surprise” eller ta med dine ansatte på Camp Senkveld der de må kjempe mot hverandre som en del av enten Team Thomas eller Team Harald. Og ja da, det blir beinhardt, men gjett om det blir gøy.

Som en bonus kan man til og med få med hans far, legenden Yngvar Numme, på et magisk “After dinner show”. Med andre ord: her har vi å gjøre med en total entertainer.

 

- IMDB

- Facebook

- Instagram


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.