John Brungot

Konferansier // Underholdningsinnslag // Film // Kommersielle Samarbeid

Sjarmtrollet fra Trøndelag har lenge vært en av landets mest folkekjære komikere. Med utallige karakterer og parodier vet han hvordan få publikum til å le. 

Det er mye man kan si om John Brungot. For eksempel at han er den laveste mannen i PLAN-B-stallen (etter Hasse Hope). Man kan også si at mannen behersker rundt regnet 1500 ulike stemmer og ansikter. Magnus Carlsen, Toralv Maurstad, Truls Svendsen, Per Mathias Høgmo, Kristian Valen – vi kunne fortsatt i en halvtime med å ramse opp folk han kan spille til fingerspissene.

Det lille sjarmtrollet fra Trøndelag har lenge vært en av landets mest folkekjære komikere. Det store gjennombruddet kom med Torsdag kveld fra Nydalen, og siden har han spilt i en rekke suksesser på TV og scene. Er det noe spesielt dere trenger til deres arrangement? Sannsynligheten er høy for at John kan tilby nettopp det dere trenger. Konferansier? Ja. Underholdningsinnslag? Seff. Sangnummer? Så til de grader. Skreddersydd film? Absolutt. Catering? Nei, John er en elendig kokk. Men god til alt annet!

Mer om John: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.