Cecilie Skog

Foredrag // Kommersielle Samarbeid

Cecilie Skog har lagt bak seg ekspedisjoner få andre kan skryte på seg. Regnes i dag som en av verdens mest profilerte og meritte eventyrere. 

Når man ser Cecilie Skog er det fort gjort å bli så blendet av hennes sjarmerende vesen at man glemmer at denne kvinnen faktisk innehar flere verdensrekorder. Hun er nemlig den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og i tillegg har hun besteget ”de tre polene” Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Den tredje rekorden er for flest gullmedaljer i “NM i krøller” (neida).

Det er med andre ord en ekstraordinær person vi har med å gjøre her. Men når Cecilie ikke er ute og bestiger de drøyeste fjellene i verden (eller drar Truls Svendsen etter seg over Grønland) da reiser hun landet rundt og holder sitt fantastiske foredrag “Cecilies verden” der hun tar publikum med på et sytti minutters strabasiøst eventyr gjennom storslått natur.

Essensen i foredraget er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer.

 Mer om Cecilie: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Linn L. Halstensen. Telefon 920 16 720.