Emelie Hollow

artist // sang

Emelie leverer en musikalsk opptreden som tilføyer ditt arrangement det lille ekstra!

Emelie fikk sitt gjennombrudd etter deltagelse på det kjente sang konkurranse programmet ”The Stream”. Her fikk hun muligheten til å dyrke sin lidenskap for musikk, både som vokalist og som låtskriver. Underveis i programmet ga hun ut 7 låter, der to av de var egenskrevet, førstnevnte”Breathe”som ble listet på P3, og ”Save Me” som ble listet på P1. Selv om The Stream ble et stort gjennombrudd i karrieren til Emelie reiste hun både før og etter TV programmet til blant annet: Stockholm, København, Nashville og London. Der fikk hun jobbe med fantastiske produsenter, og låtskrivere. I 2016 ble hun signert av Universal Music, og ikke lenge etter begynte hun også å samarbeide med Sony/ATV Scandinavia som låtskriver. I februar 2017 ga hun ut låten «Like I Love You» som ble listet på P3. Desember samme året ga hun også ut låten ”Feeling of Christmas” som var temalåten til TV2 sin juleaksjon – og som lå på topp på Norges radiolister.

Det siste året har Emelie fokusert og dedikert mye tid til låtskriving, og deltatt på en rekke låtskriver camper i blant annet Bergen, Stockholm, London og Oslo. Låtskrivingen har primært vært for andre artister som f.eks Alan Walker og eMMA. For tiden holder Emelie til i Oslo, og arbeider blant annet med sin kommende EP.

 Med sin nydelige stemme kan Emelie tilføre arrangementet ditt musikalske innslag som kan frembringe både glede og tårer. Dette kan sies å være en magisk musikalsk opplevelse, som kan tilføre det lille ekstra om det enten er snakk om en konferanse eller en festkveld. 

Mer om Emelie:  Instagram


Bookingkontakt: Marlene Franzen. Telefon 986 79 627.