Ailo Gaup

Konferansier // Foredrag

Tidenes norske freestyle motorcross-kjører forteller historien om hvordan man først blir Norgesmester og deretter verdensmester. 

Hvor mange personer kjenner du som har knukket 35 bein i kroppen, fått komprimert rygg og nakke, vært døden nær en rekke ganger, og som likevel kommer seg tilbake og vinner det som er av konkurranser? Vi kjenner bare én. Ailo Gaup, heter han. Tidenes norske freestyle motorcross-kjører.

Denne unike og uvanlige erfaringen har ført til et fengslende foredrag ved navn “Ailo – Tross alt”, der han forteller historien om hvordan man først blir Norgesmester og deretter verdensmester. Og ikke minst hvordan han gjentok suksessen igjen og igjen.

I tillegg kan Ailo selv kjøre og også ta med seg flere av sine kollegaer for å utføre diverse stunts fra motorsykkelen live foran forsamlingen. Kanskje ikke uventet er han den eneste av våre profiler som kan tilby dette (Harald Rønneberg hevder selv å være en habil motorcrosskjører, men klok av skade, velger vi å ta det med en klype salt).

Hvor mange personer kjenner du som har knukket 35 bein i kroppen

Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.