Jan Thomas

Konferansier // Foredrag // Damenes Aften // Kommersielle Samarbeid

En mann som gjerne forbindes med god stil og velvære, som kan tilby helt unike opplegg for bedriftens ansatte.

Hvilket navn popper opp i hodet når du hører ordet “stylist”? Vi tør gjette at det navnet er Jan Thomas. Mannen har siden han vendte hjem fra Hollywood rukket å bli en institusjon som er synonymt med god stil og velvære.

Høsten 2018 lanserte Jan sin første podcast med Einar Tørnquist. Den overraskende duoen har gjennom “Jan Thomas og Einar blir venner” tatt podcast universet med storm med sin unike kjemi. Podcastene ligger på iTunes sin liste over mest populære podcaster i Norge, og er produsert av PLAN-B AS.

Jan er en allsidig fyr som kan tilby helt unike opplegg til deres ansatte. I foredraget ”Din tur å skinne” snakker Jan Thomas om hvordan du kan bli den beste utgaven av deg selv. Her tar han med publikum på en personlig reise, en reise basert på mer enn 30 års erfaring i den fantastiske, men ofte utfordrende bransjen han lenge har jobbet i. Temaer som hva skal til for å lykkes?, utviking av ditt image og hva det betyr å være den beste utgaven av seg selv er noe av det Jan belyser. Det holder ikke kun å tenke på det en gang.  

Ønsker dere å få tildelt verktøy og virkemidler som Jan selv har benyttet seg av, og ikke minst høre om erfaringene han har fått ved å jobbe med noen av verdens beste og største stjerner? Da er dette foredraget for dere, for nå er det deres tid til å skinne! Han kan også gjennomføre en minneverdig “Damens aften” for de kvinnelige ansatte. Med Jan Thomas er dere i trygge hender.

 Mer om Jan: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Line Konglevoll. Telefon 900 32 132.