Jonis Josef

Konferansier // Underholdning // Stand-up // Film // Kommersielle Samarbeid

Et av landets største underholdningstalenter som kan tilby latter og magekramper fra ende til annen.

Jonis er en av landets største talenter innenfor standup og har jobbet som komiker på fulltid siden 2004, og i tillegg rukket å utdanne seg som aksjemegler ved siden av. Kort tid etter første opptreden ble Jonis invitert med på turne av komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum.

I tillegg er han kjent fra underholdningsprogrammer som Latter Live, HumorLab, Unge lovende, programleder på NRK P3 sommeren 2017, og ukentlig vært delaktig i podcastshowet med humorgruppa Terningkast tre. I andre sesongen av Latter Live gikk et individuelt klipp av Jonis viralt, og fikk over en million treff på YouTube. I 2017 ble 26 åringen nominert til Årets gjennombrudd på komiprisen, deretter i 2018 nominert til prestisjetunge Stå-Opp Prisen for hans bidrag til norsk stand-up. For tiden er han aktuell med sitt eget show ”Juicy”, som han har skrevet og regissert selv. Jonis er våren 2019 aktuell med sin egen serie “Kongen av Gulset” på NRK TV.

Jonis egner seg utmerket til Stand-Up innslag på ditt arrangement, så vel som konferansier hvor underholdning er i fokus, men også lede faglige konferanser med stil og glimt i øye.

Mer om Jonis: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Marlene Franzen. Telefon 986 79 627.