image1.jpg

Konferansier

PLAN-B Underholdning er ledende i å underholde, begeistre og sjarmere. Vår stab med kjendiser er en gjeng med spennende personligheter. Vi har både komikere, TV-personligheter og sangere. 

Ta kontakt for å høre mer om våre flinke og profesjonelle konferansierer. Vi skaffer god underholdning til ditt arrangement!

Lei en konferansier til ulike arrangement

Vi har den bredeste stallen av underholdningsprofiler i Norge, og vi kan garantere at en av våre profiler kommer til å gjøre kvelden din komplett. 

Underholdningsprofilene kan leies inn til de fleste anledninger - særlig der man ønsker litt ekstra god underholdning. Vi hjelper deg med å finne den konferansieren som passer best til ditt arrangement. 

Våre profiler leies oftes inn til følgende oppdrag:

  • Konferansier

  • Foredrag

  • Underholdningsinnslag

  • Film

  • Kommersielt

Våre profiler leies inn til både næringslivet og offentlige arrangementer, i tillegg til private fester og begivenheter. 

Hva gjør et arrangement underholdende? 

Å ha noen med glimt i øyet og kjappe replikker til å styre ordet, annonsere hvem som skal holde tale eller når neste underholder skal på scenen, kan være avgjørende for hvor godt ditt arrangement blir. 

Det er her våre profiler kommer inn som erfarne konferansierer. Her kan de introdusere og binde sammen ulike deler av arrangementet, slik at du får en rød tråd gjennom hele kvelden. 

Hvorfor behøver du en profesjonell konferansier? 

En konferansier binder sammen kvelden, uansett om det er en forestilling, revy, bryllup eller en konsert. Mellom annonsering av ulike begivenheter av kvelden kan konferansieren komme med en vits, en anekdote eller en passende historie.
Mange av våre kjendiser er kjente for å være svært morsomme, og de har alle sine historier å fortelle. 

Våre profiler er multitalenter. Mange er både musikere, komikere og programledere, eller har bakgrunn som journalist. Entusiasme og karisma er noe alle våre profiler har som en del av sin personlighet. Som din konferansier vil de gjøre kvelden fantastisk!

Programleder

En konferansier kan på mange måter minne om og fungere som en programleder. Å holde oppmerksomheten til publikum er en kunst i seg selv, og det å kjenne til strukturen til programmet for kvelden er svært viktig om man ønsker sammenheng. 

Våre profiler har god erfaring med dette, da mange har jobbet lenge som programledere for både egne programmer, konserter eller konkurranser. 

Velg de beste av de beste

Vi har kun de beste av de beste som kan være konferansierer for ditt arrangement!

Vi har en lang liste med ulike kjente profiler, og blant dem finner du: 

Truls Svendsen

Vi tør påstå at Truls Svendsen er en av de morsomste innen norsk underholdning. Han har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig, og har det helt topp med det. Trenger du en programleder, konferansier eller bare en til å spre glede, er det Truls som gjelder. 

I 2019 er Truls aktuell med et helt nytt sceneshow presentert av PLAN-B - Fra Æ til Å. Her får publikum se nye, hysterisk morsomme sider av Truls, i tillegg til noen dypere sider. 

Truls Svendsen er en av Norges mest erfarne TV-profiler. Enten dere trenger en konferansier, en skreddersydd film til intern opplæring eller et underholdningsinnslag, stiller Truls opp!

Booking Truls Svendsen

Haddy Njie

Haddy Njie har en usedvanlig evne til å gjøre publikum komfortable og trygge. Hun er en utmerket konferansier, og hennes scenekarisma passer til alle arrangementer. I tillegg til dette synger hun som en gud!

Ønsker dere å heve arrangementet fra “fint” til “spesielt” er det Haddy som gjelder.

Haddy Njie har vært en av de mest folkekjære TV-personlighetene i landet, siden hun ledet den internasjonale finalen i Grand Prix i 2010. 

Booking Haddy Njie

PLAN-B

PLAN-B har den bredeste stallen i Norge når det kommer til underholdningsprofiler. Uansett hva kvelden trenger av underholdning, kan garantert minst én av våre profiler trå til og levere 11 av 10 på spillebørsen.

PLAN-B har jobber med en rekke kjente merkevarer, som Vipps, Byggmax og Sykehusklovnene.

Vi er med på planleggingen hele veien - fra det første møtet, til profilen går svett og lykkelig av scenen. Akkurat på samme måte som en italiensk skreddermester tilpasser hver millimeter av en dress til kunden sin, gjør våre profiler det samme for å skreddersy kvelden etter deres ønsker.

Ta kontakt 

Vi holder sentralt til i Oslo. Ta kontakt med en av våre flinke og dyktige medarbeidere eller ring oss på telefon for mer informasjon. 

Navn *
Navn