Kongen på haugen

I mange år har vi sett både kjente og ukjente nordmenn synge, danse, lage mat og bestige fjell i ulike tv-serier. Høsten 2015 samlet PLAN-B TV og TV3 en gjeng norske kjendiser for å finne ut av hvem som er best i alt, gjennom både morsomme og tøffe konkurranser og en dose galskap kåres en vinner som er best til å håndtere alle sjangrene.

Hvorfor bruke en hel tv-serie på å finne ut av hvem som er tøffest i naturen, best til å lage mat eller er morsomst, når man kan gjøre alt på en gang? Hvem er best i absolutt alt? Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging og dette må bevises gjennom konkurranser slik vi har sett i reality-programmer tidligere.

I Kongen på haugen har konkurransene en litt mer hverdagslig vri, en god dose humor og godt kvalifiserte gjestedommere. For hvordan skaffe kortreist mat med minst mulige skritt, hvordan sette opp et telt i motvind, hvordan foregår en befruktning og er ikke det viktigste med maten at den ser bra ut på bilder?

Programleder er Øyvind Rafto, kjent fra humortrioen «Raske menn». Kongen på haugen ble sent høsten 2015, men du kan se programmene når du vil, hvor du vil – helt gratis på TV3 play!