Innholds- og konseptutvikling

Vår innholds- og konseptavdeling utvikler ved hjelp av video og film kommunikasjonsløsninger, konsepter og forteller historier som engasjerer. Vi hjelper deg til å produsere relevant innhold som treffer målgruppen rett i hjerterota.

nettsted-montasje.png

Man må holde tunga rett i munnen når man produserer innhold. Dere vil tross alt lage noe som folk husker, deler, diskuterer med venner over en øl, prater om med kollegaer rundt kaffemaskinen - kort sagt noe som engasjerer. Her har PLAN-B mye erfaring. I mange år har vi laget innhold som det norske folk har kost seg med. Vi er en flink og trivelig gjeng (må være lov å si såpass) med mye fleksibilitet, som kan gjøre oppdrag direkte med kundene eller som underleverandører til byråer. 

 

Bakgrunn, problemstilling og innsikt

For å levere best mulig resultat, setter vi oss grundig inn i hvem dere ønsker å nå. Kvinner på 60+? Studenter som bor i kollektiv? IT-konsulenter som eier hund? Ingen målgruppe er for snever. Vi snakker dessuten tett med dere for å lære hvem dere er, og bruker ekstern hjelp når nødvendig. Det viktigste er at resultatet gjenspeiler din bedrift på best mulig måte.

 

bildekommer.jpg

Idé- og konseptutvikling

Det hjelper å ha lang erfaring fra TV og underholdning. Vi kan det å lage løsninger som underholder og engasjerer, og sammen med dere finner vi ut hvor vi ønsker å ende opp og hvilke konsepter som vil treffe folk rett i hjerterota.

 

Produksjon, gjennomføring, distribusjon og evaluering

Ok. Så vi har lagt en plan og er klare for å sette i gang. Nå begynner moroa. Og som vi alltid sier: ingen moro uten fagkompetanse. Vi har lang erfaring med produksjon og gjennomføring, og hvis dere ønsker det så bistår vi med distribusjon både digitalt eller i tradisjonelle medier. Når vi er i mål, evaluerer vi prosjektet grundig.

 

bildekommer.jpg

Andre tjenester:

  • Sponsoraktivisering: Vi hjelper deg til å kommunisere dine sponsorater med relevant og nyttig innhold for din målgruppe.

  • Produktplassering: Sammen med tv-kanal utvikler vi produktplassering som styrker din merkevare, og som er relevant og gjennomtenkt for ditt produkt eller brand.

  • Lisensiering: Man kan bruke artwork, logo og bilder i sin kommunikasjon rundt våre konsepter.

  • Digitale kampanjer: Gjennom våre partnere utvikler vi kampanjer som treffer målgruppen der de er.

  • PR og kommuniksjon: Ved større prosjekter kan det være naturlig å trekke inn eksperter på dette område.

  • Innsikt og analyse: Vi vet hvor viktig det er med riktig kompetanse på data og innsikt, og involverer tredjeparter når det trengs.

Ta kontakt med Jan Petter Fredstad på telefon 916 14 430 eller epost for å lære mer om mulighetene du og din bedrift har. Sammen kan vi lage noe som virkelig treffer.