Annette Walther Numme
Podkastprodusent

Annette Walther Numme

 Annette er produsent i podkastavdelingen i PLAN-B, og har over 25-års erfaring som journalist, reporter, redaktør, tv og radio-produsent og programleder.

I PLAN-B har hun blant annet produsert podkaster som ”Rom for Rom”, ”Frivillig med Solveig Kloppen” og ”Suksess med Jan Thomas”.  

 Annette er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, hvor hun spesialiserte seg innen radiomediet. Senere har hun jobbet programleder, reporter og produsent for en rekke radiostasjoner som NRK  P3, Kanal 24 og Radio Norge. Hun har i tillegg vært innholdsleverandør for flere tv-produksjoner i en rekke produksjonsselskaper. 

I 2019 var hun også å se foran kamera i PLAN-B produksjonen ”Casa Numme”.   Annette er også utøvende podkaster med podden ”Opptur med Annette og Ingeborg”. 

Annette har i løpet av sine 25 år som journalist erfaring både fra kommersielle og ikke kommersielle aktører i mediebransjen. Som innholdsredaktør har hun vært med på å lede flere redaksjoner og har utviklet en unik evne til å få medarbeidere til å løfte prosjektet sammen. Hun er også en idèrik person som har vært med på å utvikle konsepter som ”En kveld hos Kloppen” og ”Thomas og Harald skriver Dagbok”.