Nicholas Hoff-Petersen
Regissør

Nicholas Hoff-Petersen

Nicholas Hoff-Petersen har over 10 års erfaring innen TV-produksjon. Det finnes knapt en jobb innenfor feltet han ikke har gjort. Han startet i bransjen som ung VGS-elev og så seg aldri tilbake. 

Nicholas jobber som regissør på PLAN-B, noe han har gjort fast siden 2019. Som ansatt hos PLAN-B har han jobbet med alle husets produksjoner. Der har han ansvaret for å videreutvikle programmene, skrive manus og få det ønskede innholdet på tape. En av hans viktigste roller er å spille programlederne gode og sørge for at de skinner på TV – og med sin konstante utestemme skaper han alltid god stemning på kontoret. 

Nicholas har gått gradene fra produksjonsassistent til regissør. Med erfaring fra produksjoner som Alt for Norge, Datoen, Idol, Norske Talenter, Senkveld, Casa Numme, Jan og Einar blir venner, Jan Thomas Verden, Helt Harald og Truls á la Hellstrøm sitter han igjen med enorm erfaring enhver produksjon kan dra nytte av. Han har bevist at en ikke trenger noe utdannelse for å få til det en drømmer om.  

Nicholas er en sosial og samlende leder på jobb og på opptak – og han er opptatt av at alle føler seg sett. 

Med sin erfaring som koordinator, innspillingsleder og regissør har han en sjelden kompetanse i flere viktige deler av en TV-produksjon og evnen til å lede et team gjennom krevende arbeidsdager. 

LinkedIn