Pål Huuse
Executive produsent

Pål Huuse

Pål Huuse har over 20 års erfaring som klipper, fotograf, regissør, produsent, idéutvikler, serieskaper, daglig leder, manusforfatter og podkastprodusent.

Pål er serieskaper og manusforfatter på PLAN-Bs første dramaproduksjon «Kjære landsmenn» som produseres for TV 2 med Atle Antonsen og Ine Jansen i hovedrollene. 

Han er også ansvarlig for PLAN-Bs formatsalg til utlandet.

Pål startet PLAN-Bs TV-avdelingen i 2013, og var også produsent og idéutvikler på selskapets første produksjoner som «Truls – oppdrag Hurtigruta», «Thomas og Harald møter idrettskongen» og «Kongen på haugen». Sistnevnte ble nominert til beste nye konkurransedrevne realityserie i International Format Awards under TV-festivalen i Cannes.

Som eksekutiv produsent, idéutvikler og regissør har han vært med å vinne Gullruten for beste underholdningsprogram to år på rad med «Truls à la Hellstrøm», samt vært nominert en rekke ganger for andre produksjoner. 

Han har også produsert og regissert reklamefilmer for kunder som Gilde og Gyldendal forlag.

Pål har en cand.mag-grad i TV-produksjon ved NTNU, hvor han også var leder for Student-TV. Før han startet i PLAN-B var han frilans og har jobbet i en rekke produksjonsselskaper. 

Pål har en allsidig kompetanse og har erfaring fra alle deler av TV-produksjon. Han liker best å utvikle egne idéer for å følge disse frem til ferdig produkt sammen med et nøye utvalgt team.