Samuel Massie

Konferansier // Foredrag

En ung eventyrer og programleder som inviterer deg inn i hans inspirerende og erfaringsrike verden.

Nå er han kanskje kjent som den sjarmerende programlederen fra “Skal vi Danse”, men det kunne endt på langt mørkere vis for bergenseren. Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Sydpolen sammen med eventyrer Jarle Andhøy og resten av besetningen på ”Berserk”. Turen endte i tragedie, og det var kun Jarle og Samuel som returnerte til Norge. Siden den gang har Samuel holdt foredrag landet rundt, med ett enkelt budskap: Kan jeg få det til, så kan alle.

I foredraget ”Hold fast!” får vi et innblikk i hvordan nye omgivelser og utfordringer fikk Samuel til å legge om kursen i livet sitt. En historie om hvordan en dyslektiker uten norskkarakter kunne ende opp med å skrive bok. Samuel vil inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette mål og ikke minst gjennomføre dem. Siden han kom hjem fra ekspedisjonen med Berserk har han reist land og strand rundt og holdt flere hundre foredrag.

Samuel kan også ta dere med på ekspedisjon eller seiltur og skreddersyr en opplevelse utenom det vanlige. Han er dessuten en ypperlig konferansier, og vil med sin sjarm og tilstedeværelse gi en fin ramme til ditt arrangement.


Bookingkontakt: Linn L. Halstensen. Telefon 920 16 720.