Mats Grimsæth

Foredrag

Mats er en som jakter drømmene sine på heltid. Det siste året har han fått mye oppmerksomhet både for seilingen og for bildene sine av storslått norsk natur. Det mest kjente bildet, er bildet av tre ganger verdensmester i surfing, Mick Fanning, surfende under nordlyset på Unstad i Lofoten.

På ungdomsskolen derimot var han en som slet med å finne seg til rette. For å sitere Mats; ”En umotivert og spinkel drittunge som ble fort sint, hadde liten tro på seg selv og som hadde lett for å bli mobbet”. Etter en tid begynte han å leke med fotokameraet til faren, og bak kamera ble han en annen – en som mestret. Gjennom hard jobbing ble all energien som tidligere var blitt brukt på motgang til medgang.

Mats fikk seg jobb som fotograf i lokalavisa Østlands-Posten, og etter hvert fikk også merkevarer som Red Bull snusen i talentet. Dette resulterte i deltagelse på ”Red Bulls Photographer’s Academy”, som kun er forbeholdt åtte heldige foto-talenter på verdensbasis i året.

Kombinasjonen av å jakte drømmer og fotografi ledet han i 2016 ut på en seiltur oppover kysten fra hjemstedet Larvik til Lofoten, og med seg inviterte han hele Norge med åpen båt på turen. Det eneste du måtte gjøre om du ville være med var å sende en forespørsel om å bli med via Facebook og møte opp med redningsvest og regntøy ved neste havn. Turen førte til nominasjon til årets eventyrer 2016 og han er nå tilknyttet som ambassadør for flere store merkevarer som HellyHansen, Helsport og Petzl.

 

- Instagram


Bookingkontakt: Andreas Berge. Telefon 480 71 082.