Mikkel Niva

Konferansier // Film // Underholdningsinnslag

Mikkel Niva er en mann det ikke er lett å sette i bås. Den energifylte krølltoppen har nemlig på sine 30 år rukket å gjøre det meste innenfor underholdning. 

Mikkel Niva er en allsidig type! Ungdomshumor i programmet «Broshow», voksenhumor i «Torsdag Kveld fra Nydalen», programleder foran 15 000 jublende barn i MGP Jr, infotainment i «Brille» og ikke minst årelang virksomhet på Det Andre Teateret, Norges fremste scene for improvisasjonskunst. Høsten 2018 var Mikkel aktuell med den kritikerroste dokumentarserien “Uten Pappa” på NRK TV.

Dette har gjort at den rødhårede mannen fra Elverum nå behersker det meste, og det finnes ikke det arrangement Mikkel ikke er i stand til å gjennomføre med glans. Han kan med snert, lede kvelden som konferansier eller stille opp som underholdningsinnslag. Og selv om han alltid forbereder seg godt, har Nivas erfaring med improteater gjort at han på et brøkdels sekund kan omstille seg når uventede ting oppstår. Gøy blir det uansett.  

Mikkel er aktuell med NRK podcasten “Friminutt” sammen med kollega Herman Flesvig.

Hasse Hope sa en gang følgende: «Hvis man i et laboratorium skulle avlet fram den perfekte krysningen mellom Harald Eia og Dan Børge Akerø, ville man endt opp med Mikkel Niva». Bedre skussmål er det vanskelig å få, og vi må si oss enig.

Se “Uten Pappa”: NRK TV

 Mer om Mikkel: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Linn L. Halstensen. Telefon 920 16 720.