Odd-Magnus Williamson

Konferansier // Underholdninginnslag // Film

Denne relativt kjekke, særdeles morsomme og altfor lange mannen leverer det meste. Uansett hva ditt arrangement behøver er «Odda» perfekt!

Odd-Magnus Williamson ble for alvor kjent for det norske folk gjennom humorprogrammet Torsdag kveld fra Nydalen, og filmer som «Tina og Bettina the movie» og «Kon Tiki». Han har de siste årene gjort produksjoner som Nobel og Aber Bergen i tillegg til kritikerroste teaterforestillinger.

I tillegg til å levere stand up, humorinnslag og musikk er «Odda» perfekt til å skreddersy festkvelder, prisutdelinger og dagkonferanser på både norsk òg engelsk.

Oddas evne til å veksle mellom seriøsitet og befriende fjas gjør at han er en etterspurt konferansier for store firmaer som vil ha en energifull og minneverdig kveld.

(Av svakheter nevnes fargeblindhet og mangelfull studiekompetanse. Sistnevnte svikt skyldes en nærmest usannsynlig begredelig matematikk-forståelse og derav stryk i faget bed-øk 2. klasse)

((Odda har siden 1999 hatt ambisjoner om å ta opp dette faget, da hans mor fremdeles bærer en viss skuffelse over dette))

(((Hans mor Ragnhild Williamson bekrefter dette)))

- IMDB

- Instagram


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.