Petter Schjerven

Konferansier // Foredrag

Dersom ditt arrangement trenger en dyktig formidler som kan presentere tyngre informasjon på en lettfattelig og engasjerende måte er Petter Schjerven rette person for jobben.

Som konferansier leder han publikum gjennom arrangementet på en engasjerende måte med levendegjorte betraktninger rundt språk og kommunikasjon. Petters muntre og folkelige tilstedeværelse setter en lun og trygg ramme for de involverte på scenen og gjør at han passer perfekt til å lede konferanser og debatter med faglig tilsnitt. Han egner seg svært godt til å lage informasjons- og opplæringsfilmer for bedriftens ansatte med sin fantastiske evne til å finne morsomme innfallsvinkler på temaer som i utgangspunktet virker trauste og kjedelig.

Denne evnen gjør ham også til en dyktig og ikke minst morsom foredragsholder. I sitt humoristiske foredrag Språk og Kommunikasjon tar han publikum med på en vandring i språkets og kommunikasjonens verden på en engasjerende måte der han tar utgangspunkt i ord og uttrykk de ansatte bruker til daglig og hvordan disse kan danne grobunn for forvirring og misforståelser. Det humoristiske og oppklarendeforedraget varer i omtrent 40 minutter og holdes på norsk.

Høsten 2017 kom Petter ut med boken "Kroppsspråk - forstå det som ikke blir sagt", et referanseverk som går i dybden på alt det usagte. Denne boken har også blitt et foredrag. Hvorfor er førsteinnstrykk så ekstremt viktig? Kan kroppen avsløre løgn? Når du skal fremføre et budskap, hvordan utstråler du trygghet og troverdighet? Kroppspråk som tema har vært oversømmet av ukebladjournalistikk og mytespredning, og her skal ingen myter stå tilbake uprøvd! Foredraget holdes på norsk og varer i omtrent 60 min. 

Hans CV består ikke bare av en cand.mag. med alt fra psykologi til filosofi som fag, men av tidligere arbeid som bussjåfør, lærervikar, radioprodusent, manusforfatter og kortere engasjement i oljebransjen og Forsvaret. TV-karrieren startet han som programleder og manusforfatter for “Smørøyet” i1998 og i ettertid har han vært involvert i flere TV- og radiosatsninger som NRK-suksessene Eva og AdamTingenes Tilstand og ikke minst Typisk Norsk.

 Mer om Petter: IMDB


Bookingkontakt: Marlene Franzen. Telefon 986 79 627.