Petter Schjerven

Konferansier // Foredrag

Dersom ditt arrangement trenger en dyktig formidler som kan presentere tyngre informasjon på en lettfattelig og engasjerende måte er Petter Schjerven rette person for jobben.

Som konferansier leder han publikum gjennom arrangementet på en engasjerende måte med levendegjorte betraktninger rundt språk og kommunikasjon. Petters muntre og folkelige tilstedeværelse setter en lun og trygg ramme for de involverte på scenen og gjør at han passer perfekt til å lede konferanser og debatter med faglig tilsnitt. Han egner seg svært godt til å lage informasjons- og opplæringsfilmer for bedriftens ansatte med sin fantastiske evne til å finne morsomme innfallsvinkler på temaer som i utgangspunktet virker trauste og kjedelig.

Denne evnen gjør ham også til en dyktig og ikke minst morsom foredragsholder. I sitt humoristiske foredrag Språk og Kommunikasjon tar han publikum med på en vandring i språkets og kommunikasjonens verden på en engasjerende måte der han tar utgangspunkt i ord og uttrykk de ansatte bruker til daglig og hvordan disse kan danne grobunn for forvirring og misforståelser. Det humoristiske og oppklarendeforedraget varer i omtrent 40 minutter og holdes på norsk.

Denne våren kan du se tredje sesong med Petter Schjerven og Typisk Deg på TVNorge.  Hans CV består ikke bare av en cand.mag. med alt fra psykologi til filosofi som fag, men av tidligere arbeid som bussjåfør, lærervikar, radioprodusent, manusforfatter og kortere engasjement i oljebransjen og Forsvaret. TV-karrieren startet han som programleder og manusforfatter for “Smørøyet” i1998 og i ettertid har han vært involvert i flere TV- og radiosatsninger som NRK-suksessene Eva og AdamTingenes Tilstand og ikke minst Typisk Norsk.

Sistnevnte vant i klassen “Beste magasin- eller kulturprogram” under Gullruten i 2005 og under den samme utdelingen innkasserte Petter prisen “Beste mannlige programleder” for samme program. Flere av programmene han har ledet har resultert i egne bokutgivelser og høsten 2010 ga han ut julegavehiten Nostalgisk ordbok der han briljerer med antikverte ord og uttrykk.


Bookingkontakt: Line Konglevoll. Telefon 900 32 132.