image1.jpg

Podkast

Er det du som skal lage Norges neste store podkast?

Vi har den bredeste stallen når det kommer til underholdingsprofiler, og har blant annet produsert podkaster med Einar Tørnquist, Jan Thomas, tvillingparet Vita og Wanda, og mange flere. 
Ta kontakt for mer informasjon om samarbeid og produksjon av nye podkaster!

Podkasting som markedsføringsverktøy

En podkast er en måte å publisere både lyd- og videoopptak på, og er et stadig voksende område innenfor innholdsmarkedsføring - særlig blant de yngre. 

En podkast kan være et ypperlig verktøy for deg som ønsker at kundene dine skal bli bedre kjent med merkevaren din, spesielt fordi det er kunden, eller lytteren, selv som velger å lytte til deg. 
Du kan markedsføre deg via podkasting enten ved å sponse opptaket, ved å være gjest hos en av underholdningsprofilene, ved å kjøpe et reklameinnslag i en episode, eller ved å produsere ditt eget program. 

Hvorfor velge podkasting?

Ved å markedsføre deg via en podkast, vil du treffe et publikum som bevisst har valgt å høre på det du har å si. Dette betyr at du kan tilpasse markedsføringen til lytterne, og dermed fange deres interesse med tilpasset innhold.

En annen fordel med podkastformatet er at lyttere vanligvis finner podkaster via personlige anbefalinger fra venner og bekjente. Forbrukere har en tendens til å stole mer på personlige anbefalinger, enn omtaler og anbefalinger gjennom tradisjonell markedsføring. 

Hvorfor velge oss?

PLAN-B er et innholds- og underholdningshus, og vi skaper konsepter som forteller en historie. Vi elsker å engasjere folk, og dette gjør vi blant annet ved å jobbe med de beste profilene i Norge. 

Vi har en rekke velkjente, morsomme og hyggelige underholdningsprofiler, som er dyktige på podkasting. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan bruke podkast som et verktøy i din bedriftsmarkedsføring, og vi hører fra oss innen kort tid. 

Vi forstår at det i dag handler om å fortelle de gode historiene som bringer latter, glede og underholdning, og det er nettopp dette vi vil hjelpe din bedrift med. 

Våre podkastprofiler

Vi samarbeider med noen av landets mest populære underholdningsprofiler, som lager morsomme, underholdende og nye podkaster. 

Våre podkastprofiler består blant annet:

Vita og Wanda

Tvillingparet Vita og Wanda gjør alt sammen - bortsett fra kommunisering. I podkasten Tvillingterapi med Vita og Wanda byr søstrene på seg selv i form av juicy historier fra sine egne liv, i tillegg til at de tar opp en del tvillingrelaterte temaer. 

Adam og Tore

I podkasten Kommentarfelt med Adam og Tore møter vi to stykker som elsker å prate. Adam og Tore prater om alt sammen, og i sin egen podkast får de endelig lov til å dele alle sine tanker med lyttere. Her tar de opp temaer om alt fra kjærlighet, hverdagsirritasjoner, og dickpicks. 

Einar og Jan Thomas

Einar Tørnquist og Jan Thomas prøver å bli venner - på ekte - i den morsomme, sjarmerende og underholdende podkasten Einar og Jan Thomas blir venner. Hver uke møtes de for å bli bedre kjent, og vi får høre opptak fra hva de har gjort tidligere den uken. De tar også opp andre aktuelle temaer. 

Hvem er PLAN-B?

PLAN-B er et management- og produksjonsselskap med den bredeste stallen av underholdningsprofiler i Norge. Vi kan garantere at minst én av våre profiler vil trå til og levere det du behøver, enten det er et større arrangement eller innhold til markedsføringen din. 

Produksjonsselskapet PLAN-B er blant andre eid av TV2-programlederne Thomas Numme, Harald Rønneberg og Truls Svendsen. Vi har stått bak produksjonen av de populære TV-programmene Senkveld med Thomas og Harald, Truls à la Hellstrøm, og Tjukken & Lillemor, i tillegg til flere av de mest populære TV-innslagene.


Vi kan blant annet bistå deg med:

  • TV-produksjon

  • Reklamefilmer

  • Podkaster

  • Utvikle nye konsepter

  • Konferansier

  • Foredrag

  • Underholdningsinnslag

Ta kontakt 

Vi holder sentralt til i Oslo. Ta kontakt med en av våre flinke og dyktige medarbeidere eller ring oss på telefon for mer informasjon. 

Navn *
Navn


Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more
Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more