Vita og Wanda.jpg

Tvillingterapi med Vita og Wanda

Vita og Wanda er tvillinger. De sover i samme seng og gjør generelt alt sammen. Men de har et lite problem: de kommuniserer litt dårlig. I denne podkasten skal de snakke om det de ikke klarer ellers. De byr også på juicy historier fra livene sine og de vil komme til bunns i endel myter om tvillinger. Velkommen til Tvillingterapi med Vita og Wanda! 

Gjennomsnittlig lyttinger per uke: Cirka 20.000.

Hør podkasten på: Itunes eller Spotify

 
Adam&Tore.jpg

Kommentarfelt – Adam og Tore

Adam og Tore elsker å prate. Og de elsker at folk hører på at de prater - så da blir det podkast, hvor de synser om livet, kjærligheten, nyheter, kjendiser i-landsproblemer, hverdagsirritasjoner og dickpics. Kort sagt - Kommentarfelt, med Adam og Tore.

Gjennomsnittlig lyttinger per uke: Cirka 30.000.

Hør podkasten på: Itunes eller Spotify

 
Jan-og-Einar.jpg

Einar og Jan Thomas blir venner

Jan Thomas og Einar skal gjennom denne podkasten dokumentere sitt prosjekt: prøve å bli venner, på ekte. Hver uke møtes de for å bli bedre kjent, snakke om aktuelle saker, utfordre hverandre og vi får også høre opptak av ting de har gjort sammen i løpet av uken.

Gjennomsnittlig lyttinger per uke: Cirka 385.000.

Hør podkasten på: Itunes eller Spotify

 
IMG_7956.JPG

198 land med Einar

En podcast der Einar inviterer kjente gjester i studio for å snakke om både nyttige og unyttige fakta om ulike land i verden. Hver episode tar for seg et nytt land med en ny gjest. Hver sesong inneholder 10 episoder.

Gjennomsnittlig lyttinger per uke: Cirka 80.000.

Hør podkasten på: Itunes eller Spotify