Øyvind Rafto

Profiler Foredrag Kommersielle samarbeid Konferansier Underholdning

Øyvind er en lun, stødig, og varm mann med lang fartstid i bransjen som komiker og programleder.
Som fast medlem av den ikoniske trioen Raske Menn har han sammen med kollegaene Anders Hoff og Calle Hellevang-Larsen spilt 900 forestillinger og hatt en rekke TV-opptredener. Og vinteren 2022 står de igjen på scenen med et nytt show!

Øyvind holder også foredrag: FRA IDE TIL SUKSESS!
«Idéer kommer i mange former. Plutselig som et lynnedslag eller sakte manifistert etter lange prosesser. Men hva er en god idé? Og hva skiller geniale idéer fra gode idéer. Hvordan videreforedler man idéen og setter den ut i livet? Og ikke minst: Hvordan gjenkjenner man hvilke idéer er det som gir det beste resultatet?
Øyvind har hatt mange idéer. Sammen med de to andre medlemmene i Raske Menn har han satt noen av dem ut i livet så de har endt opp som humorklassikere.. Men Øyvind har også hatt idéer til husholdningsprodukter for å gjøre livet lettere for alle, og boligutviklingsideer til å gjøre hjemmet mer interessant for noen få. Noen av idéene har han satt ut i livet. Noen av dem burde ikke ha hatt livets rett. Noen har vært latterlig morsomme på de riktige måtene, og noen har blitt ledd av på helt feil premisser.
Gjennom 45 minutter, viser Øyvind hvordan han har jobbet med idéene gjennom sin karriere som alt fra revyartist til produktutvikler. Han viser morsomme eksempler på hva som ble og hva som kunne ha vært, og til slutt vil foredragspublikummet sitte igjen med en verktøykasse som vil gjøre det enklere for dem å gjennomføre sine egne idéer og bidra til økt innovasjon, endring og motivasjon på arbeidsplassen.»

Kontakt