image1-kopi.png

Reklamebyrå

Ser du etter et reklamebyrå som kan skape en god reklamefilm? 

PLAN-B er et av Norges største underholdningsselskaper. Med det har vi noen av landets beste og morsomste underholdningsprofiler i stallen, og i 2014 startet vi også et eget produksjonsmiljø. 

Vår Konseptavdeling har produsert skreddersydde løsninger for store selskap som Byggmax og Vipps, og ser nå frem til å hjelpe din bedrift. Ta kontakt med oss idag for mer informasjon! 

Løsninger som forteller engasjerende historier

Ser du etter et reklamebyrå som kan hjelpe din bedrift med å utvikle et nytt og engasjerende konsept, er vår konseptavdeling klare for å ta enhver utfordring på strak arm. 

Gode reklamefilmer skapes gjennom latter, glede, og underholdning. I tillegg skapes de gode verdiene når filmen engasjerer og får seeren til å sitte igjen med en ettertanke. 

Med reklamefilmer som baserer seg på et gjennomgående konsept, vil seeren lettere kjenne deg igjen, og forbinde ulike og positive situasjoner med din bedrift. 

TV og reklamefilmer regnes som å være det mest emosjonelle reklamemediet, og egner seg derfor godt til deg som ønsker å styrke merkevaren din. 

Vil du skape et nytt konsept for bedriften din? Dette kan vi hjelpe deg med! Vi vet hvordan vi best forteller en historie. 

God reklame skaper positive relasjoner 

Nøkkelen til en god reklamefilm er å skape situasjoner som din kundebase kan relatere seg til. Her ønsker vi å skape filmer som bringer frem et budskap som seeren blir minnet på i etterkant. 

Klarer vi dette, har vi klart å skape en positiv relasjon med seeren, noe som vil føre til at han eller hun trolig velger deg blant andre konkurrenter som kunden ikke har relasjon til. 

Dette kan vi for eksempel gjøre ved å lage konsepter og filmer som kunden kjenner seg igjen i. Et godt eksempel på dette er konseptet “John blir handy”, som vi skapte i samarbeid med Byggmax og Starcom

Her ser vi John Brungot som har kjøpt seg et landsted. Et landsted er et evig oppussingsprosjekt, og John kan egentlig ingenting fra før. Heldigvis har Byggmax svarene! 

Ta kontakt med PLAN-B

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan få til et godt samarbeid? 

Vi holder sentralt til i Oslo. Ta kontakt med en av våre flinke og dyktige medarbeidere eller ring oss på telefon for mer informasjon. jan.petter@plan-b.no

Navn *
Navn