Journalist/SOME-ansvarlig til Senkveld med Thomas og Harald

PLAN-B TV er på jakt etter en journalist/researcher til «Senkveld med Thomas og Harald» på TV2. Den rette får muligheten til å være med på den historiske siste-sesongen av en av Norges største underholdningssuksesser gjennom tidene!

_DSC4790_SK_SMALL.jpg

Vi leter etter en dyktig, kunnskapsrik og lekende journalist, som er produktiv og morsom å være sammen med! Du må ha et godt nettverk, være oppdatert på samfunnsliv og underholdning – og ha erfaring med og interesse for sosiale medier.

Arbeidsoppgaver:

  • Holde seg meget godt oppdatert og orientert i samfunnsliv og underholdningsverdenen.
  • Produsere innhold til og drifte Senkvelds sosiale medier
  • Booke gjester
  • Skrive intervjuer

Vi kan tilby en jobb i redaksjonen til en av Norges største tv-suksesser. Et eksepsjonelt godt arbeidsmiljø, i et firma i sunn vekst – og som holder til i nye, fine lokaler.

Søknadsfrist 15. januar
Kort søknad med CV sendes til jobb@plan-b.no innen 15.januar. Merk søknaden med Senkveld Journalist. For spørsmål om stillingen kontakt produsent Christina Eriksen Fagernes på e-post: christina@plan-b.no. Aktuelle søkere kalles inn til intervju fortløpende.


PLAN-B består av selskapene PLAN-B Management, PLAN-B Konsept og PLAN-B TV. PLAN-B TV er et uavhengig produksjonsselskap som driver idéutvikling og produksjon for det norske markedet, og produserer blant annet suksesser som Senkveld med Thomas og Harald, Truls à la Hellstrøm, Tjukken og Lillemor og Truls Oppdrag Norge.