Stian Sivertzen

Foredrag

Man skal lete lenge etter en med mer livsglede enn denne mannen. Med et sjarmerende smil og pågangsmot inspirerer Stian

Han er en av Norges og verdens aller beste snowboardkjørere. Han har deltatt på 7 X-Games og to OL. Han har smilt døden i hvitøyet to ganger, men har begge ganger kommet sterkere tilbake.

Som en nykommer i 07/08 overrasket han hele verdenseliten med 2. plass i verdenscupen sammenlagt og ble kalt “the young gun from Norway”. Så, under prøve-OL i januar 2009, ble Stian hardt skadd. Han ble lagt i koma med sprukket hovedpulsåre, brist og brudd i store deler av overkroppen. På grunn av hodeskader måtte Stian lære seg å gå på nytt.

Men mot alle odds og legenes spådom deltok Stian i OL året etter.

Påfølgende år kjempet Stian igjen i verdenstoppen og alt lå til rette for nok en topplassering sesongen 15/16. Men igjen kom Stian døden nær, da han plutselig ble alvorlig syk med en infeksjon i hovedpulsåra. I januar 2016 ble han igjen lagt i koma. Men som dere har skjønt, denne mannen gir seg ikke uansett hvor mørkt det ser ut.

I foredraget «Det finnes alltid en opptur» forteller Stian engasjert om opp- og nedturene, og ikke minst viktigheten av å være positiv og se muligheter fremfor utfordringer. Med en positiv innstilling, et sjarmerende smil, smittende latter og et pågangsmot og psyke utover det vanlige er Stian en gledesspreder og et stort forbilde for unge som gamle.

 Mer om Stian: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.