Erik Solbakken

Konferansier // Underholdning // Film

Har en egen evne til å få mennesker til å le og ikke minst åpne seg, og er kanskje bransjens beste på å involvere og improvisere med publikum. 

Hva er det beste med Erik? Er det hans bondske sjarm? Er det hans store hode (medienorges største)? Eller er det at han er født på Hemsedal? 

Svaret sier seg selv (det store hodet). Mannen som startet i NRK Super, og som i 2010 skulle lede verdens største TV-sending Melodi Grand Prix, har en rikholdig karriere bak seg. Og han er fortsatt bare 34 år.

De siste årene er nok hemsedølen mest kjent for å ha sittet på Karl Johans gate og laget programmet “Karl Johan” sammen med Hasse Hope. Ta en titt på en episode – en hvilken som helst episode – og du vil se hvor gjennomført flink denne mannen er til å få mennesker til å le og ikke minst åpne seg. Koste hva det koste vil.

Han vil ikke innrømme det selv, men han er muligens bransjens beste på å involvere og improvisere med publikum. Han kan også kle seg ut og være “broren til” sjefen, lage skreddersydde powerpoints om de ansatte eller gjennomføre et herlig pompøst og kleint sangnummer til ære for årets ansatt.

Han fungerer utmerket alene eller sammen med makker Hasse Hope. Men dere kan bare glemme at han skal gjennomføre showet med hemsedalsdialekt!

 Mer om Erik: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Linn L. Halstensen. Telefon 920 16 720.