Solveig Kloppen

Konferansier // Film

En sprudlende dame som er over gjennomsnittet glad i å invitere nye mennesker hjem. En omgjengelig og tvers gjennom god person som kan lede alle typer arrangementer

Hvis man skulle kåret én offentlig person i Norge som det er vanskeligst å ikke like, da ville Solveig gått av med seieren. Uten tvil. Denne dama har et vesen man blir glad av å se og å være rundt, og dette tar Solveig med seg på scenen hver gang hun leder et arrangement. 

Hun kan være konferansier både dag og kveld, men kan også lage skreddersydde filmer til bedriften. Kanskje hun får besøk av sjefen akkurat som i “En kveld hos Kloppen”?

I starten av 2019 viste Solveig sterke følelser i serien “ Det jeg ikke fikk sagt” på TV2. Her viser hun en sårbarhet og profesjonalitet om et vanskelig tema, nemlig døden. Serien ble veldig godt tatt imot og Solveig har fått mye beundring for sin åpenhet.

Det skal også nevnes at Solveig er en kløpper på blokkfløyte. Vi lover! Så hvis du er av typen som lar deg imponere av de fløyelsmyke tonene til treblåseinstrumenter, er det bare å booke så fort som mulig.

 Mer om Solveig: IMDB


Bookingkontakt: Marlene Franzen. Telefon 986 79 627.