Steinar Sagen

Konferansier // Underholdninginnslag // Film

En folkeskjær komiker som opp gjennom årene har produsert mye god humor. En stødig mann som er kjapp i replikken.

Bollekongen. Pottifar. Basse. Kapteinen. Sukkerspinn Pettersen. Dette er noen få av de mange kallenavnene Steinar Sagen har fått opp gjennom årene. Toothpick, Fluffy og Fribryteren er tre til.

Poenget vårt er at Steinar (aka Pølseprinsen) er den personen i underholdnings-Norge med flest kallenavn. Og dere vet like godt som oss at ordtaket sier “Kjært barn har mange navn”. Steinar er med andre ord et kjært barn. Og en folkekjær komiker.

Som eneste programleder i tidenes største norske radiosuksess “Radioresepsjonen”, har Steinar (aka Sexylubben) rukket å bli en favoritt blant både unge og gamle. Når du sper på en rekke filmroller og hans minneverdige opptreden som taxisjåfør Roar Lien i “Lillyhammer”, da sitter du igjen med en underholdsningslegende.

Steinar (aka Chubby G) kan tilby sine tjenester som konferansier, quizmaster, podcastskaper eller han kan lage filmer skreddersydd til deres arrangement. Og selvfølgelig kan han opptre alene eller med sin kjære bror Tore Sagen (aka Bezzerwizzern).

 

- IMDB

- Instagram


Bookingkontakt: Marlene Franzen. Telefon 986 79 627.