Marte Stokstad

Konferansier // Film

Lang erfaring fra både tv og radio gjør Marte til en svært kompetent og trygg konferansier med glimt i øyet. 

Marte (uten H!) har i en årrekke vært blant de største profilene til NRK. Og det er ikke uten grunn. Hun har en selvtillit som er få forundt, og en karisma som holder deg limt til skjermen. Og hun er tøff! Å ja da, hun er tøff. For å si det slik: om du skulle hatt med deg én kvinnelig programleder i krigen, er Marte veien å gå (beklager Anne Lindmo, du kommer på en god andreplass!).

Denne dama har en såpass allsidig karriere (via NRK P3, til TV2 til beste sendetid på NRK1) at det er få oppgaver hun ikke er i stand til å takle.

Konferansierjobber tar hun på strak arm, og geleider dere trygt og sjarmerene gjennom hele kvelden. Hun kan blant annet krydre kvelden med sin humoristiske ”bli kjent-runde” der hun stiller spørsmålet «Hva vet du EGENTLIG om de du jobber sammen med?” til folk i publikum. Hun kan også gjøre stor stas på én enkelt medarbeider i en lettbeint og humoristisk videoinnslag der hun oppsøker den intetanende medarbeiderens venner, familie eller arbeidsplass.

Og om dere skulle være i tvil, er det bare å se fem sekunder av dama på skjermen, så skjønner dere hva vi mener. Rå dame. Rå konferansier. Nuff said.

 Mer om Marte: IMDB / Instagram


Bookingkontakt: Marlene Franzen. Telefon 986 79 627.