Truls Svendsen

Konferansier // Underholdningsinnslag // Foredrag // Film // Kommersielle Samarbeid

Nordlendingen som kan det å by på seg selv. Truls er en som stødig leverer skreddersydd humor og byr gjerne opp til dans.

Finnes det et eneste menneske i Norge som ikke har sansen for Truls Svendsen? Vi tør vedde på at svaret er nei.

Mannen som har vunnet folkets gullrute to ganger, har et vesen som gjør det umulig å ikke trekke på smilebåndet. Han har gjennom en rekke programmer for TV 2 rukket å bli Norges mest folkekjære komiker. Og han er ikke redd for en utfordring – glem ikke at han krysset Grønland i 2015. Og glem ikke at han står for den mest minneverdige gjenskapningen av Beyoncés “Single Ladies” i verdenshistorien.

Ingen har brukt så lang tid som Truls på å krysse Grønland og han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

Fra våren 2019 er Truls aktuell med sitt helt eget sceneshow presentert av PLAN-B. Her få se nye hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls - i showet Fra Æ til Å!

Så enten dere trenger konferansier, en skreddersydd film med intern opplæring av ansatte, underholdningsinnslag eller bare trenger noen til å spre litt glede, da er det Trulsern som gjelder. Med mindre publikummet deres ikke forstår nordnorsk. Nei, faktisk, selv da slår han an.

Mer om Truls: IMDB / Instagram / Facebook


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.