Einar Tørnquist

Konferansier // Underholdning // Film // Kommersielle Samarbeid

En svært lettbent og modig konferansier, som på humoristisk vis kan lede alt fra store festkvelder til dagkonferanser.

Stokke-gutten Einar Tørnquist fikk sitt første møte med TV-bransjen gjennom det populære talkshowet ”Storbynatt” der han spilte trommer i husbandet. Han fikk så sitt eget talkshow på VGTV der han holdt seg i hele fem sesonger før han byttet beite til TV 2. Der ledet han “Tørnquistklubben” sammen Morten Ramm og Sigrid Bonde Tusvik. Han ledet også “Gullfisken” sammen med Ramm i januar 2015. I 2016 reiste duoen land og strand rundt i TV-programmet “Ramm og Tørnquist redder Norge”, og han har ledet det direktesendte "Live på Direkten" sammen med John Brungot. Einar har også overtatt stafettpinnen som programleder for underholdningsprogrammet “Brille” på TV Norge.

Høsten 2018 lanserte Einar sin første podcast med Jan Thomas. Den overraskende duoen har gjennom “Jan Thomas og Einar blir venner” tatt podcast universet med storm med sin unike kjemi. Videre har Einar kommet med sin egen podcast “198 land med Einar Tørnquist” hvor han brifer med sine geografiske kunnskaper. Begge podcastene ligger på iTunes sin liste over mest populære podcaster i Norge og er produsert av PLAN-B AS.

Einar har gjennom flere produksjoner nå vist at han er en svært lettbent og modig konferansier, som på keitete og humoristisk vis, kan han lede alt fra store festkvelder til dagkonferanser. Einar fungerer veldig godt sammen med for eksempel Morten Ramm, men om du ønsker han i tospann med en av vår andre profiler, er det bare å slå til. Med både talkshow og panelbakgrunn kan Einar bli et friskt pust inn i ditt arrangement.
Hva med å la Einar og Morten Ramm bryte seg inn i huset til sjefen? Eventuellt kan han jo invitere gjester fra bedriften til deres eget lille Tørnquist-Show.

 Mer om Einar: IMDB // Instagram


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.