Einar Tørnquist

Konferansier // Film

En svært lettbent og modig konferansier, som på humorristisk vis kan lede alt fra store festkvelder til dagkonferanser.

Stokke-gutten Einar Tørnquist fikk sitt første møte med TV-bransjen gjennom det populære talkshowet ”Storbynatt” der han spilte trommer i husbandet. Han fikk så sitt eget talkshow på VGTV der han holdt seg i hele 5 sesonger før han byttet beite til TV2. Der startet han Tørnquistklubben med Morten Ramm og Sigrid Bonde Tusvik samt en rekke forskjellige gjester. Han ledet også Gullfisken sammen med Ramm i januar 2015. I 2016 reiste duoen land og strand rundt i TV-programmet Ramm og Tørnquist redder Norge, og han har ledet det direktesendte "Live på Direkten" sammen med John Brungot.

Konferansier: Einar har gjennom flere produksjoner nå vist at han er en svært lettbent og modig konferansier, på keitete og humoristisk vis kan han lede alt fra store festkvelder til dagkonferanser. Han har jo jobbet mye med f.eks Morten Ramm, men om du ønsker han i tospann med en av vår andre profiler, er det bare å slå til. Med både talkshow og panelbakgrunn kan Einar bli et friskt pust inn i ditt arrangement.
 
Film: Hva med å la Einar og Morten Ramm bryte seg inn i huset til sjefen? Eventuellt kan han jo invitere gjester fra bedriften til deres eget lille Tørnquist-Show.


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.