image1-kopi.jpg

TV-produksjon 

PLAN-B TV er et norsk, uavhengig produksjonsselskap, som blant annet produserer TV for TV2 og Discovery Norway. Vi samarbeider tett med noen av de største underholdningsprofilene i Norge, og kan hjelpe deg med å skape en vellykket TV-produksjon.

Ta kontakt med oss idag for mer informasjon om hvordan vårt samarbeid kan være noe for deg!

Et friskt pust

Ser du etter en ny samarbeidspartner som kan bistå deg med TV- og filmproduksjon? 

PLAN-B TV er et uavhengige norskeid produksjonsselskap som har sin styrke i å jobbe tett med flere av norges mest kjente underholdningsprofiler. Vi er et selskap som verdsetter latter, engasjement og underholdning. 

I dag finnes det en rekke store internasjonale produksjonsselskap, og midt i mellom alle disse ønsker vi å være et friskt pust.

Vi ønsker å komme med nye tanker og ha den norske seeren i fokus. Samtidig satser vi på egenutviklede idèer og innhold sammen med konseptavdelingen.

Kreativ TV- og filmproduksjon

Har du en god idé? Eller har du lyst til å bygge opp merkevaren din på en ny, spennende og engasjerende måte? 

Å lage en TV- og filmproduksjon som skal treffe dagens publikum er ingen enkel oppgave. For at innholdet skal fungere må det skape en emosjonell kobling mellom TV-seeren og din merkevare. Men hvordan gjør man egentlig det? 

Dette løser vi gjennom godt planlagte samarbeid som for eksempel TV-kanaler, strømmetjenester og sammen med folkekjære underholdningsprofiler. 

Innholdet vi produserer har fokus på kreativitet og det budskap du ønsker å formidle. Vårt mål er å få seeren til å smile og bli underholdt. 

Tidligere prosjekter 

Vår største samarbeidspartner er TV2. Sammen har vi klart å skape en rekke suksessprogram som Truls à la Hellstrøm og Senkveld med Thomas og Harald.

Les mer om våre TV- og filmproduksjoner:

Truls à la Hellstrøm

I Truls à la Hellstrøm møter vi den sjarmerende og folkekjære underholdningsprofilen Truls Svendsen og mesterkokken Eyvind Hellstøm. Sammen reiser de land og strand rundt på jakt etter matinspirasjon, som de lærer av noen av verdens beste kokker. 

TV-produksjonen hadde premiere på TV2 høsten 2017, og siden har denne herlige duoen laget to sesonger. Serien opplevde stor seersuksess, og det skal etterhvert også produseres en tredje sesong. 

Senkveld med Thomas og Harald 

PLAN-B overtok produksjonen av Senkveld med Thomas og Harald i januar 2015. Siste program med av Senkveld med Thomas og Harald gikk på lufta 11. mai 2018 fra Folketeateret.

Tjukken & Lillemor

TV-profilen Truls Svendsen ble sommeren 2013 utfordret Cecilie Skog han til å gå Grønland på tvers på hele 28 dager. Med litt tvilende øyne, valgte Truls å si ja til hans kanskje til da villeste livsopplevelse. 

Jan Thomas og Einar 

PLAN-B TV har produsert serien Jan Thomas og Einar blir venner, basert på den populære podkasten med samme navn, for strømmetjenesten dplay. Det gryende vennskapet blir satt på prøve når Jan Thomas og Einar tar med hverandre for å besøke sine hjemsteder og favorittplasser. 

Opptatt av gode seeropplevelser 

I PLAN-B TV er vi opptatte av gode seeropplevelser. Vi er et norsk, uavhengig produksjonsselskap med store ambisjoner. Vi gjør alt for at samarbeidet skal være en suksess, og lager TV- og filmproduksjoner som får seerne dine til å huske deg. 

Vi tror at suksess starter med å forstå mennesker! 

Vi skaper en god TV- og filmproduksjon ved å finne situasjoner som ditt publikum kan relatere seg til. Vi vil skape og produsere film med budskap som seeren blir minnet på i etterkant. 

Ta kontakt idag

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan få til et godt samarbeid om TV- og filmproduksjon? 

Vi holder sentralt til i Oslo. Ta kontakt med en av våre flinke og dyktige medarbeidere eller ring oss på telefon for mer informasjon. 

Navn *
Navn