Øyvind Rafto

Konferansier // Foredrag // Underholdningsinnslag // Film // Kommersielle Samarbeid

Ser du etter en morsom bergenser med skreddersydd humor til ditt arrangement?

 
 

Selv om Rafto startet voksenlivet som student ved Norges Handelshøyskole var det ikke økonomi mannen skulle ende opp med å jobbe med. Og godt er det. For selv om han sikkert hadde vært en ypperlig økonom, ville det norske folk gått glipp av mye moro.

Man skjønte tidlig at det var snakk om et humortalent allerede i studenttiden, men det var i 2003 at det virkelig tok av da han sammen med Calle Hellevang-Larsen og Anders Hoff startet gruppen Raske Menn. Resten er historie. Tre shows som alle ble enorme publikumssuksesser i tillegg til tv-serier på både TVNorge og TV2 har gjort gjengen til en humorinstitusjon. 

Men Rafto er ikke bare dreven i rene humorkonsepter. Han har også ledet både “Den jævla naboen” og “Kongen på Haugen” på TV3, der sistnevnte ble nominert til både Gullruten og til International Format Awards i Cannes.

Øyvind geleider deg gjennom et hvilket som helst arrangement med sin lune humor – du vet aldri når han tuller eller er alvorlig – når han vitser med de som er skallet i bedriften, tøyser med maten, med de ansatte eller sjefen. Øyvind kan leies inn alene, men man kan også få bare i sekk (med Anders), bare pose (Calle), eller i pose og sekk (alle tre).

Mer om Øyvind: IMDB / Hjemmeside


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.