Øyvind Rafto

Konferansier // Foredrag // Underholdningsinnslag // Film

Selv om Rafto startet voksenlivet som student ved Norges Handelshøyskole var det ikke økonomi mannen skulle ende opp med å jobbe med. Og godt er det. For selv om han sikkert hadde vært en ypperlig økonom, ville det norske folk gått glipp av mye moro.

KIL-0442_fullsize.jpg

Man skjønte tidlig at det var snakk om et humortalent allerede i studenttiden, men det var i 2003 at det virkelig tok av da han sammen med Calle Hellevang-Larsen og Anders Hoff startet gruppen Raske Menn. Resten er historie. Tre shows som alle ble enorme publikumssuksesser i tillegg til tv-serier på både TVNorge og TV2 har gjort gjengen til en humorinstitusjon. 

Men Rafto er ikke bare dreven i rene humorkonsepter. Han har også ledet både “Den jævla naboen” og “Kongen på Haugen” på TV3, der sistnevnte ble nominert til både Gullruten og til International Format Awards i Cannes.

Øyvind geleider deg gjennom et hvilket som helst arrangement med sin lune humor – du vet aldri når han tuller eller er alvorlig – når han vitser med de som er skallet i bedriften, tøyser med maten, med de ansatte eller sjefen. Øyvind kan leies inn alene, men man kan også få bare i sekk (med Anders), bare pose (Calle), eller i pose og sekk (alle tre).


Bookingkontakt: Espen Andresen. Telefon 900 64 037.